Privacy verklaring

WOWoorbellen.nl, onderdeel van Tao Vinci B.V., gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig bewaard en beveiligd.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:


* Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
* Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
* (Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.)
* Wij gebruiken uw e-mail adres slechts om uw bestelling af te ronden. Wij sturen u alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na uw uitdrukkelijke toestemming.
* Als u geen berichten meer wilt ontvangen van ons , dan kunt u zich te allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar info@WOWoorbellen.nl. Wij sturen u dan geen mailings meer.
Als u een bestelling plaatst bij WOWoorbellen.nl, kunnen we de volgende gegevens van u vragen:
* Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw product correct af te handelen.
* Uw e-mail adres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.
* (Betalingsinformatie, zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken we om uw bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.)

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd.
Net als alle webshops houden we algemene bezoekgegevens bij, zoals de meest bezochte pagina’s. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

Verwijderen of wijzigen van gegevens


Wenst u uw gegevens in te kijken? Of wenst u dat Tao Vinci uw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dient u hiertoe dan een verzoek in per post of email. U kunt zich zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.